Sidor

tisdag 2 juli 2013

Blandad kompott

... eller kanske triss i bilder?
För tillfället kan man knappt lämna sommarstugan utan att riskera att utsätta sig för ett rejält kottbombardemang! Jag vet inte om det är vinden eller årstiden men tallarna droppar kottar i mängder just nu. Och eftersom man aldrig vet när man kan behöva lite fina tallkottar har jag passat på och samlat ihop en skålfull.
En annan sak jag gjort är klätt några knappar med rosa/orange/svartrandigt tyg. Det är kanske dumt att klä in knappar utan att ha något tänkt projekt de ska passa till, men det struntar jag i just nu. De blev ju jättefina tycker jag!
Och så till sist (men inte minst) en magbild tagen häromdagen. Nu börjar det vara en rejäl klimp som bor där inne. I alla fall känns det så...

4 kommentarer:

 1. Fina kottar, vrålsnygga knappar och görvacker kula!! Attans vilken tid det tar ;) Nu bör det väl snart vara dags!!! Sist vill jag minnas att det var fem veckor kvar, men nu rå? :)

  SvaraRadera
 2. Grattis! När är det dags? Knapparna var snygga. Bra tips att samla tallkottar. Det skall jag också göra när jag besöker mina svärföräldrars sommarstuga. Där växer det en massa tallar runt omkring.

  SvaraRadera
 3. Kottar är alltid bra att ha oå kager. Oftast är det ju så att de behövs när snön ligger vit på marken. Färdiga knappar ger inspiration till att sy något fin. Och magen är stor nu när är det dags?

  SvaraRadera
 4. Som en boll under tröjan :) Underbar mage!

  SvaraRadera