Sidor

torsdag 11 september 2014

Varma noshörningsbyxor*

Lite sytt har det blivit igen - faktiskt tack vare en förkylning, hur konstigt det än låter. När jag blev krasslig kom nämligen farfar till undsättning och medan han roade lillkillen kunde jag välja mellan att ligga i soffan eller sitta framför symaskinen... Det blev ett par byxor i ett tjockt collegetyg som är så där härligt mjukt och luddigt på insidan.

Modellen är från Ottobre 6/2010, ett par "flickbyxor" i storlek 92. Utan diverse rynk och rosetter, och utan tillagd sömnsmån blev de istället ett par unisexbyxor i storlek ca 90 för långa, lite slankare barn. När jag såg byxorna tyckte jag de såg enorma ut och tänkte att "ja ja, de passar kanske i mars...", men när lillkillen provade dem, med uppvikta muddar, så såg de inte alls så stora ut. De blir säkert lagom redan i höst när vädret blir kallare igen. Han växer!
*Update: Elefanter är det ju på tyget... snablarna avslöjar dem :)

5 kommentarer:

 1. Vad fina! Utan erfarenhet från egna barn, så tycker jag mig ändå ha förstått att sådana där muddbyxor, särskilt om muddarna är så långa att de går att vika upp, brukar kunna ha ganska lång användningstid.
  Och, inte för att vara besserwisser, men nog är det väl ändå elefanter på tyget...? Eller ser du något som jag inte ser? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja du har nog rätt - de har ju snabel! Blev distraherad av avsaknaden av öron... och av halsdukarna :)

   Radera
 2. Höhö.. eftersom du skrev noshörningar, gick jag på det.. tills jag läste Tyg och Otygs kommentar. Fina brallor och fin lillkille!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina brallor! Håller med Tyg och otyg om muddbrallor. En del byxor hade mina grabbar hur länge som helst, först med pös och sedan mer och mer slimmade. Mycket praktiskt! :)

  SvaraRadera
 4. Coola brallor!
  Har en så smal tjej här hemma, så många köpebyxor kasar ner på henne för att de är för stora i midjan. Hon använder fortfarande vissa byxor i strl 68 :-P
  Så hemmasytt rules!

  SvaraRadera