Sidor

måndag 12 augusti 2013

Bärsjal

Före lillkillen föddes sydde jag en bärsjal i trikå efter den här beskrivningen. Trikån är en förmånligt inhandlad stuvbit, rätt trist färg men man kan ju alltid välja att kalla den "neutral". För att piffa till den lite så kantade jag den med blå tråkåsöm. Mitt fram har den också blåa sömmar eftersom den är skarvad där. Idag är de premiär för sjalen - tydligen har jag knutit den lite väl löst för han har somnat och liksom halkat ner i den så att det ser ut som att han ligger i en väldigt obekväm ställning. Men han sover ju, så kanske det inte är så farligt. Ska jobba på att få den att funka ännu bättre, att ha båda händerna lediga för en gångs skull känns nämligen väldigt lyxigt!

4 kommentarer:

 1. Onekligen praktiskt!! Bärsjalen ser mjuk och härligt passande ut för snyggingen som slumrar så sött mitt i bilden! Antar att du kommer få ordning på sjalen!

  SvaraRadera
 2. Det är nästan svårt att knyta den för hårt i början när de är små. Knytningen töjer sig alltid lite och man alltid dra lite i den efteråt. Svårare att knyta hårdare när bäbisen är i. Men här ser ju bäbis ut att trivas!!

  SvaraRadera
 3. Men vilket litet gostroll som ligger där <3

  SvaraRadera
 4. Bärsjal är fantastiskt! Jag använder min varje dag. Skönt att få händerna fria och dessutom riktigt bra för bebisen. Fast jag var för lat för att sy min egen :) Din var jättefin!

  SvaraRadera