Sidor

tisdag 20 augusti 2013

Filt gånger två

Hösten 2011 köpte jag ett antal supermjuka garnnystan på superrea. Nästan gratis var de, och dessutom fantastisk kvalitet - en blandning av ylle och kashmir. Så de kunde ju bara inte lämnas kvar i affären... Eftersom stickning inte är min starkaste gren så fick de ligga till sig ett tag, till hösten 2012 närmare bestämt. Då fick jag nämligen för mig att garnet skulle passa till en babyfilt och så stickade jag denna, inte så väldigt vackra skapelse med 70-talskänsla. Ytterligare ett år senare är den äntligen i användning. Mjuk och varm, och användaren klagar inte.
 

Parallellt med den stickade filten används också det här lapptäcket i vagnen - betydligt vackrare att titta på tycker jag :)

11 kommentarer:

 1. Men nej! Den stickade filten var alldeles underbar, ser komplicerad ut! Lapptöcket var också superfint:-)

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Emma! Den stickade filten är ju proffsig! Och lapptäcket är så härligt...vad sugen jag blir på ett lapptäcke :) kanske måste...

  SvaraRadera
 3. Jag har jättemånga gånger försökt mig på ett lapptäcke. Men det är nog för svårt för mig. Fast jag tycker så mycket om lapptäck.
  Och den lilla kulan under täcket är helt bedårande.
  Linnéa

  SvaraRadera
 4. Men det var ju en jättefin filt, med hjärta och allt! Bra jobbat :-) Lapptäcket är ju finfint det också!

  SvaraRadera
 5. Ja, det var en sjuttiotalskänsla som heter duga!! Jättefin stickad filt, även om lapptäcket inte heller går av för hackor förstås!! Men de har man ju sett så många av tidigare!!

  SvaraRadera
 6. Nämen åh så fina filtar, båda två! Och filtar går det ju åt, toppen att ha i lite olika storlekar och tjocklekar. Och lilla pyret... så fin! :)

  SvaraRadera
 7. Snygga! Och grattis till liten. Denna ankomst hade jag helt missat under min bloggpaus. Och vilken himla snygg bärsjal :)!

  SvaraRadera
 8. Underbart retro! Toppenfina filtar.

  SvaraRadera
 9. Jättesöta, alla tre! :-)

  SvaraRadera
 10. Vilka underbara saker du gör, gillade båda jättemycket! Hade passat till vår skrutt som kommer i januari :)

  <3 Jennie

  SvaraRadera