Sidor

fredag 16 januari 2015

Sybloggar 2015

Med tiden så har många av de sy- och pysselbloggare jag följt från början slutat blogga medan andra roligt nog hänger kvar. De senaste månaderna har jag i alla fall försökt hitta lite nya bekantskaper, kanske fram för allt sybloggar eftersom jag just nu försöker satsa på syendet. Till exempel har jag hittat flera fina finska bloggar - kan man inte språket kan man låta sig inspireras av bilderna! Så här kommer nu ett urval aktiva bloggar, utan inbördes rangordning, tipsa mig gärna om andra också!


Svenska bloggar
Klipper till
Simolibo
Fiffel och tråd
Tyg och otyg
Pyssel på torp
Brallan syr
PeLell
Sytt av Anna
WilleBus
Pyssellycka
malida form


Engelska bloggar
Sew a straight line
Make it and love it
Craftiness is not optional
Shwin&Shwin
MADE
Made by Rae


Finska bloggar
RuttuNuttu
Annukan aurinkoiset
Tilkunpaikka
Unikuun terapiahuone
Made by Ulma
Karkelot

7 kommentarer:

 1. Tackar för att jag får vara med i detta sällskap! Du har lyckats hitta många bloggar som jag inte känner till, ska försöka ta mig tid att kolla in dem i helgen. Tack för tips och trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är roligt med refashions och här är en syblogg med sånt som jag brukar läsa. http://www.carissaknits.com/
  Får kika i din lista också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Sånt gillas, tack för tipset!

   Radera
 3. Visst är det trist när man tappar sina favoritbloggar. Har helt plötsligt fått ont om pysselbloggar att besöka. Kanske Fredrika på vinden som syblogg? Hon tipsade just om några andra sybloggar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En ny bekantskap, tack för tipset!

   Radera
 4. Tack för tips, kul att hitta lite nya bloggar att kika in på! Annas alster (annasalster.blogspot.com) är en av mina favorit-sybloggar, och någorlunda aktiv.

  SvaraRadera
 5. Kul att vara med i listan :-) Jag skulle också vilja fylla på min läslista med lite nya bloggar. Synd att det är svårt att hitta såna som är mest inriktade på återbruk... Ska kika igenom dina tips nu, tack!

  SvaraRadera