Sidor

måndag 16 november 2015

Bambi med rosa kant

Visst vände det, men tyvärr till det sämre. Först kom den förlamande tröttheten, sedan febern och till slut rosslande i lungorna. Resultatet blev lunginflammation för mig och tre nätter på sjukhus. Är nog så tacksam över att akutvården fungerar som den ska men oj vad skönt det var när jag äntligen fick komma hem igen. Antibiotika (som kommer med medföljande illamående) får jag ännu äta ett tag och vila måste jag ju också men det tar sig i varje fall.

Sytt har jag så klart inte gjort på ett tag men kan visa upp den här tröjan som blev klar förra veckan och som syddes som present åt en tvåårig flicka vi skulle besöka i helgen. Det planerade besöket ställdes dock in pga sjukhusvistelsen, kanske det får bli en julklapp istället?

Att sy åt små flickor är kul som omväxling, klänningar och tunikor och annat som lillkillen inte klär så bra i. Rosa kunde jag nog visserligen tänka mig att sätta på sonen, även hans far kan ses i rosa nu som då, men oftast faller ändå valet på blått eftersom det matchar hans synnerligen blåa ögon så väldigt bra. Nå, på den här tröjan valde jag i alla fall att sätta rosa kanter på tillvaron. Ett stycke raglantröja med bambi på magen och ärmar och rygg i färgmatchande strösseltrikå. Mönstret är egenritat, storlek 98.

4 kommentarer:

 1. Vilken finstämd komponerad tröja!! Men, USCH! Lunginflammation? Låter jädrans jobbigt! Hoppas du snart är på banan igen, fullt återställd och alert!

  SvaraRadera
 2. Älskar denna! Mönstret, färgerna och allt! Superfint. Sådan hade man velat ha själv nästan.

  SvaraRadera
 3. Usch för sjukhusvistelse. Hoppas du blir pigg snart. Tröjan är en riktig pärla i varjefall.

  SvaraRadera
 4. Krya på dig, Det var verkligen en fin tröja du sytt

  SvaraRadera