Sidor

fredag 9 december 2011

Kaninsockor

Ibland, när lusten faller på, så stickar jag också. Gärna rätt så små projekt som inte tar så lång tid, och gärna projekt utan konstiga hoptagningar och flätstickningar och luftmaskor (eller är det virkning?) och komplicerade mönster. Pulsvärmare är en favorit, halsduk en annan. Men när jag såg de här söta sockorna så måste jag ju prova på att sticka kaniner. Färdiga blev de också till slut, men öronen är lite hängiga... Nå, kanske de är vädurskaniner. Storleken är okänd, de passar en kort men rund fot. Varmt och fint garn är det i alla fall, och rätt så söta blev de ju.

3 kommentarer:

 1. Så söta! Hm, kanske skulle vara något för kusinerna som snart fyller år... synd att jag inte är kompis med stickning! ;)

  SvaraRadera
 2. De blev ju ursöta! Jag kan inte sticka... svärmor försökte lära mig men hon var lite ringrostig själv så det blev inte bra. Jag tänkte gå nån stickkurs nångång.... Just nu har jag en massa virkningsprojekt på gång istället ;-)

  SvaraRadera
 3. Men så fina! Särskilt öronen! :)
  Jag får också mina stickanfall ibland, men på sista tiden har det blivit mer virkning. Och jag är också för lite mindre projekt så man blir klar någon gång!
  Ha det bra!

  SvaraRadera