Sidor

fredag 1 mars 2013

Nytt sytt

De första namnlapparna i nya färger är sydda - eller halvnya färger är kanske närmare sanningen. Med de nya färggranna garnen så blev ju mina gamla trista snedslåstumpar hur piffiga som helst. Det blev några "sy på"-lappar den här gången. 

Annat jag sytt den här veckan är ett fodral till den yngre systerns nya dator... som jag så klart glömde att fotografera. Och så min del av bytet med Fiff, en svanhaklapp:

4 kommentarer:

 1. Men oj så fin! Jag blir så stressad av allt fint som alla gör, tiden räcker inte till. Varför måste man jobba heltid på sitt lönearbete för ;-) ? Jag har blivit inspirerad av dina egensydda namnlappar och har sytt egna tvättrådslappar med alfabetet på symaskinen. Jättekul tycker jag, så tack för idén.

  SvaraRadera
 2. Det var världens bästa byte tycker jag!
  Roligt att du redan har fått användning av garnerna :-)
  Nu ska jag blogga om mina fina presenter ♥

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Du har en väldigt fin blogg och en hel del pyssel på den! Det skulle vara roligt om du kom med i den nya samlingsbloggen Pyssel Platsen. Där kan man både ge och få inspiration. Dessutom får din blogg mera synlighet. Klicka in på: http://pysselplatsen.blogspot.com för att läsa mer om hur du blir medlem.

  Ha en bra dag!
  Pyssel Platsen

  SvaraRadera