Sidor

torsdag 10 maj 2012

Fiskväska och frågesvar

Ett par små, inte så väldigt bra, bilder på fiskväskan jag nämnde lyckades jag gräva fram. Den nya, rävväskan, är mera arbetad och "proffsig", kul att se att man blir bättre på det här... Annars tycker jag nog att det fungerar med en fisk på väskan, i princip kan man väl göra vilket djur som helst med stor svans! Det gäller bara att komma på dem; fisk, räv... ekorre? bäver? dinosaurie?


Så har Jag blommar-Maria har fått en frågeutmaning som hon skickat vidare bl.a. till mig. Efter lite huvudskrap och funderade fick jag ihop svar till alla frågor:


Hur många ställen har du bott på och var/hur har du bott?
Tre länder, fyra städer och de senaste 10 åren i lägenhet(er).Vad ville du arbeta med när du var barn och vad blev det att du arbetade med sedan?
Någottag ville jag bli jurist, men det gick om efter en prao-period på advokatbyrå där jag i stort sett endast kopierade i två veckor... Jag blev biolog/ekonom, klurar ännu på hur man bäst kombinerar dessa ämnen.


Har du någon bok eller film som är den allra allra bästa? Som du kan läsa eller se om och om igen?
Jane Austens Stolthet och fördom håller både som bok och tv-serie (måste dock vara BBC:s filmatisering, med Colin Firth som mr Darcy).


Samlar du på något? Vad?
Det skulle kanske vara "bra att ha"-prylar då, inget organiserat samlande.


Har du varit med om något oförklarligt/övernaturligt? 
Nej.


Vad klär du dig helst i? Till vardags och till fest?
Kort sammanfattning kunde kanske vara: Vardag - jeans, mjuk tröja. Fest - klänning, gärna rosa. Jag är inte så väldigt förtjust i strumpor, de åker fort av när jag kommer hem. Barfota på sommaren eller yllesockor på vintern är vad som gäller.


Hur många och vilka länder har du besökt?
15+, alla i Europa (gillar inte långa flyg).


Om du får välja, hemma eller borta, vad väljer du då?
Hemma. (Men gärna borta ibland också.)


Vem skulle spela huvudrollen i filmen om ditt liv?
Kirsten Bell.


Vilken genre skulle filmen vara?
Romantisk komedi.


Nu är jag inte helt säker på om jag borde göra något mera än bara svara på frågor (skicka vidare utmaningen eller liknande) så därför gör jag ingenting. Annat än tycker att de som vill gärna kan svara på samma frågor i sin egen blogg :)

2 kommentarer:

  1. Vilka roliga väskor! Både fisken och räven.

    SvaraRadera
  2. Vilken söt fiskväska! Kram från oss

    SvaraRadera