Sidor

söndag 20 maj 2012

Sashiko fortsättning

Sashiko-broderiet är klart och rätt så fint även om det är allt annat än jämnt och stiligt. Stygnen är olika långa, cirklarna är inte riktigt runda osv. Men, man kan ju inte vara bäst på allt :) Jag tror nog att jag kommer att göra något liknande i framtiden, men med vissa ändringar. T.ex. kommer jag inte att brodera på trikå, så om jag vill dekorera en t-shirt på det här sättet i framtiden får det bli med en applikation. Kul med något nytt i alla fall, och något som går att göra utan symaskin och utrymme!

6 kommentarer:

 1. Det blev jättefint. Hur fungerade det att brodera på trikå? Svårt antar jag eftersom du tänkte välja bort det nästa gång?

  SvaraRadera
 2. Ordnat och harmoniskt! Beroende på hur/var jag sätter blicken ser jag olika figurer - romber, blommor, cirklar. Fascinerande!

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Ser pilligt ut... :-)

  SvaraRadera
 4. Fint! Sydde du fliselin på stället där du broderade eller? Förstår att trikå var svårt, men kul sätt att få trikåkläder lite annorlunda och inte vara hänvisad till de tygmönster som finns att köpa!

  SvaraRadera
 5. Men så fint! Är det så svårt alltså? jag som tänkte att broderi på tröjor skulle bli min nya grej då jag misstänker att symaskinstid framöver kommer bli begränsad.

  SvaraRadera