Sidor

fredag 19 oktober 2012

Babyvantar - projekt Pinterest

Det är dags att inte bara "pinna" och "gilla" saker på Pinterest utan att faktiskt inspireras av allt det fina och skapa något eget och konkret. Dags för projekt Pinterest helt enkelt. Simpel idé, jag ska göra något inspirerat av en bild från mitt Pinterest-konto eller följa en tutorial som jag sparat där. Och så visar jag upp resultatet i bloggen. Jag tänker inte sätta någon tidsbegränsning på det här projektet, hur ofta jag ska göra det eller så, låt oss bara säga att jag ska göra det med jämna mellanrum. 

Först ut, babyvantar. Inte helt nöjd med resultatet, de med röda muddar är sydda helt efter beskrivningen och blev annars snygga men muddarna är lite för lösa och formen på vanten lite kantig. De randiga är modifierade, bättre form på vanten men mudden blev lite väl spänd. Allt som allt var det ändå en bra beskrivning och det är inte omöjligt att det blir flera vantar sydda så småningom, med lite små förändringar då...

4 kommentarer:

 1. Bra idé! Å superfin svanhakklapp!

  SvaraRadera
 2. Bra idé! Å superfin svanhakklapp!

  SvaraRadera
 3. Ja, bra idé! Man pinnar för glatta livet, men gör inget mer av det. Jag kanske också ska ta mig för att testa något av alla de mönster jag hittat...? Söta vantar!

  SvaraRadera
 4. Haha, det där känner jag igen! Mer tid till att leta inspiration än att göra något ;)

  SvaraRadera