Sidor

måndag 29 april 2013

Byxrepris

Att göra om vanliga byxor till mammabyxor var ju inte så komplicerat, så jag passade på att fixa ett par till byxor åt mig. Den här gången köpte jag ett par nya blåa ankelbyxor (tidigare skulle man ha sagt att de är för korta, nu är det mode) på vanliga avdelningen, och så gjorde jag samma procedur som med de föregående byxorna. Här ser man hur jag klippt och sytt:
Och en rumpbild kan jag också bjuda på:
 

7 kommentarer:

 1. Smart att sy om byxor. Sydde själv ett par byxor med mitt favoritmönster( ett par gamla ituklippta jeans). Men det slutade med att jag resten av tiden gick med trikåklänningar och tubkjol som för övrigt varit användbar efter.

  SvaraRadera
 2. Snyggt o säkert skönt att ha på sig när magen växer. Mycket bra tänkt, är nog fler som har svårt med detta. Till vem är mammakläderna tänkta egentligen..

  SvaraRadera
 3. Hur smart som helst! Själv tänkte jag ge mig på att försöka göra som du fast tvärtom: hittade ett par pop-mammajeans på secondhand som jag tänkt sy in så de passar mig.

  SvaraRadera
 4. Smart! Superfint också. Muddkjol är ett hett tips om man gillar kjol. Funkar sen också när magen är.. (det här är ditt första barn, va? Jag ska nog sluta beskriva hur magen blir efteråt..)

  SvaraRadera
 5. Jättefina byxor båda två, dem har du lyckats riktigt bra med. Bra idé att sy om vanliga byxor! Jag går nämligen också runt och letar luftiga byxor med plats för växande mage... :) Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Smart att fixa brallor själv :-) Ser ju både snyggt o proffsigt ut! Och det är så viktigt att ha något bekvämt på sig när man har en stor mage. Men man vill ju känna sig fin också!

  SvaraRadera
 7. Vad smart och snyggt det blev. Tittar runt på bloggtoppen.fi och hitta dig.
  Trevlig helg.
  Linnéa

  SvaraRadera