Sidor

onsdag 21 mars 2012

Återvunnen origamihare

Igår kämpade jag med beskrivningen till origamiharen som fanns i en av mina nya tidningar. Början gick bra, det blev både huvud och öron men sen körde jag fast på slutet när benen skulle vikas. En suddig, tecknad skiss och en extremt kort bildtext på tyska (som ungefär sade "vik benen") hjälpte mig inte alls. Så efter mycket huvudbry och slitande i håret så tydde jag mig till google som till sist gav resultat i form av en begriplig beskrivning till samma hare. Och då var det plötsligt inte alls svårt längre! Kanske jag så småningom kan byta till riktigt origamipapper istället för det jag använt nu - sidor ur en reklambroschyr?

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att det ofta blir charmigare med "återvunna" papper. Supersöta blev dem! :)

  SvaraRadera
 2. Så fina de var! Jag har försökt mig på ett par sådana figurer men gett upp då jag inte besitter det tålamodet ;) Bra jobbat av dig! Jag gillar dem i reklampappret...

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Samma här såna beskrivningar är alldeles för komplicerade för mig. Men jag skall tipsa min flicka. Hon har gjort svalor i olika dimmenioner.

  SvaraRadera
 4. Men kolla vad fina! Jag har någon hare i min bok, men den har jag inte vågat mig på. Det stod att man behövde två papper och det kändes som överkurs... ;-)
  Vi har inte heller riktigt origamipapper, men våra vikta skapelser kommer väl inte hänga med så länge, så då funkar vanligt skrivarpapper och färgade papper finfint. :-)

  SvaraRadera