Sidor

fredag 16 mars 2012

Flera småbörsar

De små börsarna var så roliga att sy så jag gjorde några till. Det är konstigt hur det kan kännas nytt och spännande bara för att man ändrar storleken på något gammalt beprövat. Eller tygerna kommer från mormors källare (röda nalletyget), gudmors gömmor (brunt marimekkotyg) och garderoben (grön H&M top köpt på rea för tygets skull). Alla är fodrade med diverse resttyger jag hade hemma.


Nu tänker jag tillbringa hela dagen, och helgen med för den delen, i skidbacken för att säga hejdå åt vintern riktigt ordentligt. Efter den här helgen vill jag bara ha vår!

3 kommentarer:

 1. Jag älskar dina börsar! Du har så fin form på dem. Det är lite skoj, för jag har den där hm-toppen som du har använt till den ena börsen. Har alltid älskat färgkombinationerna på den :-)
  Tror dock den inte passar riktigt längre...så jag får kanske också klippa i sönder min, haha!

  SvaraRadera
 2. Men så fina! Var köper man knäppena?

  SvaraRadera
 3. Åh, en sådan topp hade jag också för några år sedan, men jag tror faktiskt att jag lämnade den till second hand för att den satt lite konstigt. Känner att jag ångrar det lite nu! :) Å andra sidan har jag sett flera sådana på Myrorna genom åren, så det verkar vara fler än jag som gjort sig av med dem.

  SvaraRadera