Sidor

fredag 22 juni 2012

T-shirt med lamm

Lammen från lammväskan fick ett par kompisar på en t-shirt. Gudson junior fyller år så småningom och denna kunde kanske vara en del av presentberget?  (Eller berg och berg, men om man ger ett mjukt paket åt en fyraåring så måste man väl också ge ett hårt för att kompensera...)

Lammen är i fleece och fastsydda på t-shirten med vanlig raksöm, utan påstrukna mellanlägg någonstans men däremot använde jag kaffefilter på baksidan av t-shirten när jag sydde fast dem. Jag tycker verkligen att det är ett otroligt bra tips, har plockat upp det från kommentarsfältet i en amerikansk syblogg (som jag inte längre kommer ihåg vilken) för ett bra tag sedan. Fördelen är ju att applikationen inte drar sig, samtidigt som man får en otroligt mjuk och smidig applikation när man inte behöver stryka fast något stelt under den. Så här ser det alltså ut på avigsidan efter att applikationen är påsydd:
Och när man efter lite småpillande har rivit bort filtren, och klippt bort trådar, så ser det ut så här:
Nu blir det sypaus resten av helgen, här i hushållet ska det firas midsommar och firas (lite i förskott) bröllopsdag. Ingen tid för symaskinen med andra ord! Glad midsommar allihopa, hoppas alla har en riktigt fin helg :)

4 kommentarer:

 1. Gillar fåren som attan! De ser så rogivande ut i sina uttryck!! Vilket toppentips att använda kaffefilter som temporärt syhjälpmedel. Ha en glad midsommar!!

  SvaraRadera
 2. Den var riktigt snygg! Skulle gärna ha får på tröjan själv :-) Glad midsommar!

  SvaraRadera
 3. Så söt och va smart med kaffefilter.. =)

  SV: Nej skall mycket till innan den vissnar.. ;) hihi..

  Glad midsommar! <3

  Kraaaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 4. Fint! Bra tips med kaffefilter.

  SvaraRadera